Koekäyttöä, opastusta ja käytettävyyden arviointia simulaatiokeskuksessa

Haluaisitko tulla kokeilemaan tai antaa meille kokeiltavaksi valmistamiasi tai edustamiasi tuotteita, laitteita tai välineitä? Voit antaa tuotteen maksutta Simulaatiokeskukseen käyttöön ja saat tietoa käytettävyydestä ja lisää näkyvyyttä. Voit myös vuokrata tilojamme laitteiden testaukseen!

Tiloissamme on mahdollista koekäyttää tuotteita ja erilaisia laitteita sekä arvioida käytettävyyttä aidoissa simuloiduissa tilanteissa. Kuopion kampuksen vuonna 2014 valmistuneet tilat ovat nykyaikaiset ja monipuoliset. Ne antavat mahdollisuuden terveysalan sekä muiden alojen perusopetukseen ja ammattilliseen täydennyskoulutukseen. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös standardoitujen näyttökokeiden järjestämiseen.

Simulaatiokeskuksessa on kolme taitopajaa, kolme simulaatiotilaa sekä jälkipuintitila. Tilat ovat helposti muunneltavissa alan tarpeiden mukaan ja niissä voidaan kokeilla tuotteiden sekä laitteiden käytettävyyttä todentuntuisissa tilanteissa ja ympäristöissä.

Suoritin Savonian simulaatio-ohjaajan koulutuksen, se oli loistava! Teillä on kyllä upeat tilat siellä ja koulutus oli muutenkin hyvin järjestetty; erityiskiitos koulutuksen vetäjille!
Hanna Miettinen, THM, TT opiskelija Itäsuomen Yliopisto
Simulaatio on käytännönläheinen lähestyminen, joka kuitenkin pohjautuu teoriatietoon.

Tekemällä ja virheitä tekemällä oppii myös!

Hoitoelvytys ja johtaminen koulutukseen osallistuja
Tehokas toiminta ja ohjaus oli hyvä. Oli myös hyvä huomata miten laajasti simulaatiokoulutusta voidaan hyödyntää eri aloilla. Harjoitukset antoivat paljon pohdittavaa ja uusia näkökulmia ja siinä käytettävien teknisten ratkaisujen hyödyt.
Simulaatio-ohjaajakoulutukseen osallistuneita
Tutustu myös näihin:
HitSavonia
hitsavonia
Energiatutkimuskeskus
energiatutkimus